Ingrediente:
10 ouă
1 pate de pui
maioneză
pătrunjel proaspăt
sare
piper proaspăt măcinat
puțină boia
1 pate de pui
maioneză
pătrunjel proaspăt
sare
piper proaspăt măcinat
puțină boia
Astăzi facem o rețetă
foarte cunoscută și populară la noi în țară mai ales în
preajma sarbătorilor. Sunt binecunoscutele ouă umplute :) Să
trecem la treabă, nu durează decât 30 de minute.
Spălăm
ouăle și le
punem la fiert. Când sunt gata le curățăm
de coajă, le tăiem
în două și
scoatem gălbenușurile.
Într-un
castronel pasăm bine gălbenușurile
și le amestecăm
cu pateul de pui. Adăugăm 2 linguri de
maioneză, puțină
boia, pătrunjelul tocat apoi sărăm
și piperăm după
gust.
După ce
compoziția devine omogenă
umplem jumătățile de ou.
Se ornează
cu frunze de pătrunjel, ardei roșii,
măsline sau orice altceva vă
vine în minte.