Ingrediente:
1
foaie de napolitană
crema de biscuiți:
100 gr zahăr
175 ml apă
150 gr
biscuiți simpli
crema de lapte praf: 3 linguri
apă
100 gr
zahăr
100 gr
unt
100 gr
lapte praf
2 linguri nucă
de cocos
Biscuiții
se dau prin robot.
Zahărul se
caramelizează într-o
cratiță la foc mic iar
când a devenit lichid se toarnă
apa și se fierbe în
continuare până se topește
caramelul. Dăm deoparte și
se pun biscuiții amestecând
energic.
Crema se
întinde imediat pe foaia de napolitană.
Pentru crema
de lapte praf se pune la fiert, la foc mic,
apa, zahărul și
untul. Când dau în
clocot se amesteca bine, dăm deoparte și
se pune laptele praf.
Crema se
întinde peste cea de biscuiți
apoi se dă la rece până
se întărește.
Sau se pun
cremele alternativ pe foi de napolitane.