Astăzi vă propun o ruladă foarte gustoasă și simplu
de făcut.
Ingrediente:
1 bucată de cașcaval de 300-400 gr
200 gr șuncă presată
3 ouă fierte
1 ceapă mică (opțional)
100 gr unt
150 gr brânză topită
pătrunjel verde
sare, piper
1 linguriță muștar
Ingredientele pentru umplutură se toacă mărunt, se
adaugă untul, brânza și muștarul și se amestecă bine.
Într-o oală se pune apă la fiert, iar când
clocotește se pune bucata de cașcaval. Se ia oala de pe foc, se
acoperă și se lasă să se înmoaie cașcavalul aproximativ 15-20
de minute.
Se întinde cașcavalul pe o folie transparentă, se
unge cu umplutura și se dă la rece.
Dacă
vă mai rămâne umplutură puteți să faceți niște sandwichuri
foarte bune la care adăugați
niște frunze de salată sau roșii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu