Ingrediente:
- 10-12 copănelede
pui
- 3 ouă
- 2-3 căni de fulgi de porumb
- 3 ouă
- 2-3 căni de fulgi de porumb
- condimente
Ingrediente pentru marinarea
cărnii:
- o cană
de lapte
- 2 linguri de praf de usturoi
- o lingură de chili iute
- o lingură de paprika
- o lingură de piper
- 2 linguri de praf de usturoi
- o lingură de chili iute
- o lingură de paprika
- o lingură de piper
Se amestecă
toate ingredientele pentru marinată, se
pune carnea și se lasă
4-5 ore la frigider. Cel mai bine este peste noapte pentru a se
întrepătrunde foarte bine toate
ingredientele.
Bateți
ouăle, adăugați
½ cană de fulgi de porumb și
puțină făină,
apoi condimentați după
gust.
Dați
carnea prin amestecul de ou și după
aceea prin fulgii de porumb (care mai trebuie sfărâmați).
Copănelele
se prăjesc în
baie de ulei.
Ca și
garnitură cartofii la cuptor mi se par cei
mai buni.
Alături
și de o salată
vă iese un prânz
pe cinste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu