Ingrediente:
400-500
gr pui
2
morcovi
1
pătrunjel
1
păstârnac
1
sfeclă
roșie
1
ceapă
sos:
8 linguri apă
4 linguri oțet
6 linguri zahăr
1 lingură
sare
2-3 ardei iuți
3-4 căței
usturoi
1 lingură
făină
Puiul
se fierbe pentru a fi mai fraged.
Curățăm
legumele și
le tăiem
cubulețe.
Le punem la fiert în
puțină
apă.
Când
a scăzut
apa adăugam
ulei și
puiul fiert și
le călim
un pic.
Pentru
sos mixăm
toate ingredientele. Putem adauga și
suc de roșii.
Turnăm
sosul peste puiul cu legume și
mai lăsăm
5 minute.
Se
poate servi cu couscous sau punem amestecul pe o lipie.
Poftă
bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu