Cine poftește niște scoici? Sunt gata în maxim 10
minute și sunt foarte bune.
Ingrediente:
1,5 kg scoici
pătrunjel
maioneză
Se spală scoicile și apoi se pun în apă cu puțină
sare și pătrunjel. Se lasă la fiert până se deschid și apoi pot
fi servite.
Se mănâncă cu sos de maioneză și pâine proaspătă.
Ce v-am spus eu că nu durează mult. Asta e cea mai
simplă rețetă. :)
Trebuie să fiți atenți când le cumpărați să nu
fie deschise.
Eu, in pozele din imagine am folosit frunze de telina. Dau un gust aparte. Sare n-am pus pentru ca scoicile sunt din mare. Daca scoicile se deschid inseamna ca sunt moarte, deci scoicile proaspete sunt inchise cand le cumperi. Dupa maxim 5 minute de fierbere se pot servi. Ele se vor deschide toate.
RăspundețiȘtergere