Ingrediente:
500
gr pipote
2-3
legaturi ceapa verde
200
ml vin alb
ardei
gras
2-3
rosii potrivite sau 400 gr rosii in suc propriu
500
gr ciuperci feliate
sare
piper
usturoi
(optional)
patrunjel
100
ml ulei de masline
200
ml apa
Pipotele se pun la fiert pentru 15 minute.
Se toaca ceapa si se pune la calit. Cand e aproape gata se adauga ardeiul gras, tocat marunt, ciupercile feliate, rosiile si se lasa la foc mic pentru aproximativ 5 minute.
Se adauga vinul, condimentele, apa si pipotele fierte. Se lasa la foc mic pentru 30 de minute.
Pipotele se pun la fiert pentru 15 minute.
Se toaca ceapa si se pune la calit. Cand e aproape gata se adauga ardeiul gras, tocat marunt, ciupercile feliate, rosiile si se lasa la foc mic pentru aproximativ 5 minute.
Se adauga vinul, condimentele, apa si pipotele fierte. Se lasa la foc mic pentru 30 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu