luni, 30 ianuarie 2012

RULADĂ CU ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL

Astăzi vă propun o ruladă foarte gustoasă și simplu de făcut.

Ingrediente:
           1 bucată de cașcaval de 300-400 gr
           200 gr șuncă presată
           3 ouă fierte
           1 ceapă mică (opțional)
           100 gr unt
           150 gr brânză topită
           pătrunjel verde
           sare, piper
           1 linguriță muștar

Ingredientele pentru umplutură se toacă mărunt, se adaugă untul, brânza și muștarul și se amestecă bine.

Într-o oală se pune apă la fiert, iar când clocotește se pune bucata de cașcaval. Se ia oala de pe foc, se acoperă și se lasă să se înmoaie cașcavalul aproximativ 15-20 de minute.
Se întinde cașcavalul pe o folie transparentă, se unge cu umplutura și se dă la rece.



 


Dacă vă mai rămâne umplutură puteți să faceți niște sandwichuri foarte bune la care adăugați niște frunze de salată sau roșii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu