Ingrediente:
* blat: 5 ouă
80
gr făină
1
plic praf de copt
100
gr maioneză
75
gr unt
măsline
rondele
sare,
piper
pătrunjel,
busuioc
* umplutură: 200-300 gr cremă brânză
150
gr cașcaval ras
1/4
ardei roșu
1/4
ardei galben
2-3
castraveciori în oțet
sare,
piper
Se pune într-un bol crema de brânză, se adaugă
ardeiul și castraveciorii tăiați mărunt, cașcavalul ras. Se
condimentează și se amestecă până ce umplutura devine omogenă.
Pentru blat mixăm ouăle până obținem o spumă.
Adăugăm untul, maioneza și condimentăm. Se adaugă făina, praful
de copt și se amestecă bine.
Compoziția se toarnă în tava tapetată cu hârtie de
copt. Se pun măslinele, pătrunjelul și busuiocul pe suprafața
foii.
Se
dă la cuptor pentru 15 minute la 200°.
Când este gata
rulăm blatul și îl lăsăm la răcit.
După ce s-a răcit
îl desfacem, punem umplutura și rulăm la loc. Se pune la rece.
Yummyyyy......
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu