marți, 24 ianuarie 2012

CIORBĂ CU CARNE DE VITĂ

Ingrediente: 
            500 gr carne de vită
            2 cepe
            2 morcovi
           1 rădăcină pătrunjel
           1 rădăcină păstârnac
           1 țelină mică
           4 cartofi
           1 litru borș
           1 legătură pătrunjel
           sare, piper

Carnea de vită se spală, se taie cubulețe și se pune la fiert în apă cu puțină sare.

Între timp se taie cubulețe ceapa, morcovul, pătrunjelul, țelina și păstârnacul și se pun la fiert.

Lăsați să fiarbă 30 de minute după care adăugați cartofii și carnea de vită.
După ce au fiert bine toate ingredientele se adaugă borșul și pătrunjelul tocat mărunt și se mai lasă să fiarbă 10 minute.
Potriviți la gust cu sare și piper iar apoi ciorba este gata pentru a fi servită.
Dacă vreți puteți adăuga 2 lingurițe de bulion sau niște suc de roșii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu