Ingrediente:
500 gr carne de vită
2 cepe
2 morcovi
1 rădăcină pătrunjel
1 rădăcină păstârnac
1 țelină mică
4 cartofi
1 litru borș
1 legătură pătrunjel
sare, piper
Carnea de vită se spală, se taie cubulețe și se
pune la fiert în apă cu puțină sare.
Între timp se taie cubulețe ceapa, morcovul,
pătrunjelul, țelina și păstârnacul și se pun la fiert.
Lăsați să fiarbă 30 de minute după care adăugați
cartofii și carnea de vită.
După ce au fiert bine toate ingredientele se adaugă
borșul și pătrunjelul tocat mărunt și se mai lasă să fiarbă
10 minute.
Potriviți la gust cu sare și piper iar apoi ciorba
este gata pentru a fi servită.
Dacă vreți puteți adăuga 2 lingurițe de bulion sau
niște suc de roșii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu