Ingrediente:
*blat: 6 ouă
1 plic zahăr vanilat
100 gr zahăr
150 gr nucă măcinată
35 gr făină
1 plic praf de copt
*cremă: 200 gr unt
100 gr zahăr
3 plicuri cafea ness
2 gălbenușuri
75 gr nucă măcinată
*glazură: lapte
ciocolată
Pentru
blat se bat
albușurile cu zahărul și zahărul vanilat. Se pun gălbenușurile,
praful de copt și pe urmă făina. La urmă se adaugă nuca măcinată
și se dă la cuptor 30 de minute la 180°.
La
cremă se
amestecă untul cu zahărul, se adaugă cafeaua, gălbenușurile și
pe urmă nucile măcinate. Se întinde peste blatul rece.
Ciocolata se
topește în lapte până devine pastă și se pune peste prăjitură.
Se decorează cu
jumătăți de nuci și se pune la frigider până se întărește.
ce poftă îmi faci !!!
RăspundețiȘtergere