vineri, 13 ianuarie 2012

PRĂJITURĂ CU BRÂZĂ DE VACI

 Pentru cei care nu vor doar o simpla placinta cu branza...

Ingrediente:  
         * aluat: 
                    400 gr făină 
                    250 gr unt 
                    150 gr zahăr
                    1 gălbenuș
                    1 pachet praf de copt
                    2 linguri cacao
         * cremă:  
                    750 gr brânză vaci
                    3 ouă
                    3 plicuri zahăr vanilat
                    250 gr zahăr

Se amestecă făina, praful de copt și cacao cu unt, zahăr și gălbenușul de ou până se obține un aluat maleabil, care se împarte în două și se pune la congelator 30 min.

                                 

Pentru cremă se bat albușurile spumă, se pun gălbenușurile, zahărul și brânza.


Se dă pe răzătoarea mare prima bilă de aluat, se pune crema și apoi se dă pe răzătoare a doua bilă de aluat.
Se bagă la cuptor 40-45 min la 180°.

                                       


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu