vineri, 13 ianuarie 2012

PLĂCINŢELE CU CIUPERCI ŞI CARNE TOCATĂ

Ingrediente: 
                       100 gr carne tocată
                       1 cutie ciuperci
                       1 ceapă
                       1 ardei roşu
                       1 ou
                       3 foi foietaj
                       condimente
                       mac

Se taie ceapa şi ardeiul mărunt. Se amestecă cu carnea tocată, se adaugă ciupercile tăiate şi ele mărunt. Compoziţia se condimentează şi se căleşte.


Din foi se taie aproximativ 40 de forme rotunde (eu le-am tăiat cu un pahar).
Pe jumătate din forme se pune compoziţia. Celeilalte jumătăţi i se face o gaură în mijloc şi se aşează peste compoziţie. 

                          

Se lipesc marginile între ele, se unge cu un gălbenuş de ou, se presară nişte mac deasupra şi se coc aproximativ 25-30 min.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu