vineri, 13 ianuarie 2012

TOBĂ

Ingrediente: 
                  un stomac porc
                  1/2 cap porc cu ureche
                  1/2 ficat porc
                   rinichii
                  2 fâșii de șoric de aproximativ 10 cm lungime
                  300 gr mușchi de porc
                  splina

Se spală carnea și se pune la fiert. Se adaugă 5 foi de dafin, sare după gust, piper boabe și un ardei iute roșu.
Când carnea se desface de pe os se scoate și se toacă mărunt. Se condimentează după gust.

Se curăță stomacul și se spală bine cu apă cu sare. Se umple cu carne și apoi se coase. Ca să nu avem surprize la fiert sromacul se pune într-un ciorap.

În apa în care am fiert carnea se pune stomacul umplut și se înțeapă cu o scobitoare ca să nu pocnească. Se fierte 15-20 minute.

Se scoate, se pune între două tocătoare și se presează.

                                           


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu