vineri, 13 ianuarie 2012

PUI CU ȘUNCĂ ȘI CAȘCAVAL

Ingrediente: 
            3 bucați de piept pui
            2 morcovi
            4 ouă
            2 gogoșari roșii
           100 gr șuncă
           100 gr cașcaval
           1 lingură smântână
           4 linguri făină

Se fierbe pieptul de pui în apă cu sare, aproximativ 20 minute, împreună cu un morcov, după care se taie mărunt.
Gogoșarii, morcovul, șunca și cașcavalul se taie cubulețe sau mai ușor se dă prin robotul de bucătărie.

Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă cu puțină sare. Pieptul de pui se amestecă cu gălbenușurile, 4 linguri de făină, smântână, sare și piper. După aceea ce încorporează spuma de albușuri. De data asta am pus și o linguriță de muștar.
                                   
Tava se unge cu unt sau cu ulei și se toarnă compoziția de pui, apoi cea cu șuncă și cașcaval. Se pune la cuptor 50 minute la 150°.

                                   


Un comentariu: