Ingrediente:
3 bucați de piept pui
2 morcovi
4 ouă
2 gogoșari roșii
100 gr șuncă
100 gr cașcaval
1 lingură smântână
4 linguri făină
Se fierbe pieptul de pui în apă cu sare, aproximativ
20 minute, împreună cu un morcov, după care se taie mărunt.
Gogoșarii, morcovul, șunca și cașcavalul se taie
cubulețe sau mai ușor se dă prin robotul de bucătărie.
Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se
bat spumă cu puțină sare. Pieptul de pui se amestecă cu
gălbenușurile, 4 linguri de făină, smântână, sare și piper.
După aceea ce încorporează spuma de albușuri. De data asta am pus
și o linguriță de muștar.
Tava se unge cu unt sau cu ulei și se toarnă
compoziția de pui, apoi cea cu șuncă și cașcaval. Se pune la
cuptor 50 minute la 150°.
arata delicios!...cred ca azi voi incerca reteta!
RăspundețiȘtergere