Ingrediente:
* blat:
8 albuşuri
200 gr zahăr
100 gr mac
4 linguri făină
1 praf copt
*
crema:
300 ml lapte
4 linguri zahăr
1 budincă
vanilie
200 gr unt
2 pliculeţe
zahăr vanilat
biscuiţi
* glazura:
100 gr ciocolată
2 linguri zahăr
4 linguri lapte
50 gr margarină
1
cutie finneti
Se bate albuşul,
se adaugă
zahărul
şi
apoi se amestecă
şi
celelalte ingrediente. Se pune compoziţia
în
tava tapetată
cu hârtie
şi
se dă
la cuptor 15-20 min.
Se face crema de vanilie, iar când
s-a răcit se adaugă
zahărul vanilat şi
untul şi se mixează.
Eu am găsit un desert
care se aseamănă
foarte mult cu budinca de vanilie.
Se întinde crema peste blat şi se adaugă biscuiţii unul lângă altul.
La glazură
se pun toate ingredientele într-o
oală la foc mic şi
se lasă până
devine o cremă care se
toarnă peste biscuiţii
din tavă.
Se pune la frigider 4-5 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu