vineri, 13 ianuarie 2012

RULOURI CU ŞUNCĂ ŞI CIUPERCI

Ingrediente:
                   400 gr. ciuperci
                   1 ceapă
                   1 lingură pătrunjel
                   2 linguri unt
                   zeama de la ½ lămâie
                  1 lingură boia dulce ardei
                   condimente
                  12 felii şuncă
                  o cană vin alb
                  1 lingură făină
                  1 gălbenuş
                  4 linguri smântână

Se căleşte ceapa în unt şi apoi se adaugă ciupercile tăiate marunt (sau date prin robotul de bucătărie). Se pune zeama de lămâie, pătrunjelul, se condimentează şi se fierbe cam 5 minute.


Umplutura se pune pe feliile de şuncă care se rulează. Ca să nu se desfacă puteţi să înfingeţi câte o scobitoare.

                                

Se amestecă vinul cu smântana, se adaugă făina şi gălbenuşul de ou. Conţinutul se toarnă peste rulouri.
   
                                 
 
Se dă la cuptor aproximativ 15-20 minute la 200º.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu