Ingrediente:
400 gr. ciuperci
1 ceapă
1 lingură
pătrunjel
2 linguri unt
zeama de la ½ lămâie
1 lingură
boia dulce ardei
condimente
12 felii şuncă
o cană
vin alb
1 lingură
făină
1 gălbenuş
4 linguri smântână
Se căleşte
ceapa în unt şi
apoi se adaugă ciupercile
tăiate marunt (sau date
prin robotul de bucătărie).
Se pune zeama de lămâie,
pătrunjelul, se
condimentează şi
se fierbe cam 5 minute.
Umplutura se pune pe feliile de şuncă
care se rulează. Ca să
nu se desfacă puteţi
să înfingeţi
câte o scobitoare.
Se amestecă
vinul cu smântana, se
adaugă făina
şi gălbenuşul
de ou. Conţinutul se
toarnă peste rulouri.
Se dă la
cuptor aproximativ 15-20 minute la 200º.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu